Δωρεάν: Multi Criteria Analysis Tool

Θέλω να επιλέξω έναν προμηθευτή

Δίνουμε δώρο* ένα αρχείο excel που θα σας βοηθήσει να λαμβάνετε πιο ορθολογικές αποφάσεις!

 

decision making graphic

Το εργαλείο αυτό, μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την σωστή απόφαση όταν έχετε πολλές επιλογές και πολλούς παράγοντες αξιολόγησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιλύσει προβλήματα όπως:

 

  • Ποιον Προμηθευτή / Συνεργάτη να επιλέξω;
  • Ποιός είναι ο πιο χρήσιμος υπάλληλος;
  • Ποιον υποψήφιο να προσλάβω;
  • Ποιο λογισμικό να επιλέξω;
  • … και σε πολλές άλλες περιπτώσεις

 

Το αρχείο excel συμπεριλαμβάνει 3 παραδείγματα και έχει ενσωματωμένες οδηγίες χρήσης σε κάθε κελί. Η αξιολόγηση παρουσιάζεται με χρωματισμούς και με βαθμολογία για ευκολία στην χρήση! Δείτε τις οδηγίες χρήσης.

*Απλά συμπληρώστε την φόρμα Επικοινωνίας δεξιά, για να σας στείλουμε το αρχείο. Το αρχείο excel θα αποσταλεί στο email που δηλώνετε. Με την εγγραφή σας δηλώνετε την αποδοχή εκ μέρους σας στην αποστολή ενημερωτικών emails από την Unbelt DMS. Στέλνουμε emails σχετικά σπάνια και όταν το κάνουμε, αξίζει τον κόπο. Δεν δίνουμε το email σας σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε από την λίστα παραληπτών ανά πάσα στιγμή. Δείτε το αναλυτικό σκεπτικό της συγκεκριμένης μάρκετινγκ ενέργειάς μας.

digital partnet selection -multi-criteria-analysis

Ένα από τα Παραδείγματα: Επιλογή συνεργάτη ψηφιακής στρατηγικής (κλικ για μεγένθυση)

 

Δείτε τις οδηγίες χρήσης του αρχείου

Δείτε το σκεπτικό μας

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσω αποδοτικής διαφήμισης στο Internet. Εάν επιλέξετε "ΝΑΙ" θα σας προσεγγίσουμε σύντομα με email ή τηλέφωνο (αν το συμπληρώσατε).

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.