Προβολή και Επισκεψιμότητα

Υποθέτουμε ότι έχουμε ήδη δημιουργήσει την υποδομή και έχουμε γεμίσει το Website και τους λογαριασμούς των Social Media με ποιοτικό περιεχόμενο. Αν συνεχίσουμε να ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες μας, θα την ανακαλύψουν και θα δούμε την επισκεψιμότητά μας να ανεβαίνει. Μπορούμε όμως να επιταχύνουμε πολύ αυτή την διαδικασία μέσω των παρακάτω τρόπων που προσφέρουμε:

SEOSEO process

Βλέπουμε το SEO σαν το... πιπέρι. Είναι σημαντικό συστατικό για επιτυχημένες συνταγές, αλλά αν το παρακάνεις μπορεί να καείς. Κάνουμε όλα όσα είναι τεχνικώς απαραίτητα για την σωστή παρουσίαση του περιεχομένου του website στις μηχανές αναζήτησης, την διευκόλυνση της ταξινόμησης και της αξιολόγησής του, ενώ ταυτόχρονα δεν ρισκάρουμε ποινή από την Google χρησιμοποιώντας επιθετικές πρακτικές που δεν προσφέρουν όφελος στους επισκέπτες.

Adwords

AdwordsΔιαφημίζουμε με τον αποδοτικότερο τρόπο την εταιρία σας στο Internet, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της Google. Εμφανίζεστε στους πελάτες σας ακριβώς την στιγμή που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε (search), κάνετε αισθητή την παρουσία της επιχείρησής σας σε στοχευμένο κοινό (display) και εξηγείτε με ήχο και εικόνα τα πλεονεκτήματά σας (video). Στην συνέχεια, υπενθυμίζετε την παρουσία σας ή επικοινωνείτε τις προσφορές σας σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον για εσάς (remarketing). Μπορούμε να στήσουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες που ταιριάζουν καλύτερα στο αντικείμενό σας, ξεκινώντας συγκρατημένα και ανεβαίνοντας όσο έρχονται περισσότερες  πωλήσεις και κέρδη. Ακολουθούμε τις καλύτερες πρακτικές της Google, αφού είμαστε πιστοποιημένοι στην πλατφόρμα Google Adwords.

Facebook Ads

Facebook adsΈχετε σκεφτεί πόσα πολλά και διαφορετικά στοιχεία μπορεί να καταλάβει κάποιος από την ανάλυση της συμπεριφοράς και τα στοιχεία που έχουν εισάγει οι ίδιοι οι χρήστες στο Facebook; Το Facebook γνωρίζει τα στοιχεία κάθε χρήστη, την ηλικία του, που μένει, ποιοί είναι οι φίλοι του, ποιά είναι τα ενδιαφέροντά του, σε ποιές περιοχές συχνάζει, που πηγαίνει διακοπές, ποιές ταινίες του αρέσουν και πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε αυτά τα στοιχεία, μέσω της διαφημιστικής πλατφόρμας Facebook Ads, για να βρείτε και να στοχεύσετε το ιδανικό κοινό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Social Media Content

social media content platformsΤα Social Media δεν σταματούν στο Facebook. Υπάρχουν τα Google+, LinkedIn, Twitter, Slideshare, Pinterest, Instagram και φυσικά το YouTube, που το καθένα έχει τις ιδιαιτερότητές του, προσφέρει την δική του λειτουργικότητα και προσελκύει το πιστό κοινό του. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο μέσο και να δημιουργήστε το κατάλληλο περιεχόμενο για καθένα από τα παραπάνω Κοινωνικά Μέσα, προκειμένου να καλύψετε ειδικές συγκεκριμένες ανάγκες προβολής.

Εμπειρία
Τα στελέχη μας έχουν πολυετή εμπειρία σε πραγματικές θέσεις Πωλήσεων και Marketing
Δύναμη στους Μικρομεσαίους
Εστιάζουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες
Μεθοδολογία Έργων
Η μέθοδος μας δεν έχει ρίσκο. Αρχίζουμε συνετά, ανεβαίνουμε σταδιακά
Unbelt DMS - The Digital Marketing business unit of DeltaLogic | Αλκιβιάδου 3-5, 15231, Χαλάνδρι

Τα σχόλια είναι κλειστά.