Υποδομή και Στρατηγική

Το πρώτο επίπεδο μίας σωστά οργανωμένης παρουσίας στο Internet είναι η δημιουργία της Υποδομής, μέσω ενός καλαίσθητου και χρηστικού Website, καθώς και ο καθορισμός της Στρατηγικής.

Web Design /Web DevelopmentWeb Design Web development

Ένα καλά στημένο Website αποτελεί την βάση για την παρουσία κάθε επιχείρισης στο Διαδίκτυο. Μπορούμε να δημιουργήσουμε από το μηδέν την διαδικτυακή σας παρουσία ή να βελτιώσουμε την ήδη υπάρχουσα με νέα εργαλεία και τεχνολογίες. Αφού καθορίσουμε από κοινού την ψηφιακή στρατηγική της εταιρίας σας, θα αποφασίσουμε για την δομή και το περιεχόμενο του Ιστότοπου σας. Σημαντικό σημείο στην διαδικασία αυτή είναι η δημιουργία της υποδομής μέτρησης και αξιολόγησης της επισκεψιμότητας του Website προκειμένου να αξιολογείται και να βελτιώνεται η κάθε μελλοντική ενέργεια Marketing.

CMS WordPress

CMS WordPressΜε την υιοθέτηση ενός Content Management System ως τον πυρήνα της διαδικτυακής παρουσίας επιτυγχάνονται ταυτόχρονα πολλοί επιμέρους στόχοι: Εύκολη και γρήγορη διαχείριση του περιεχομένου, δυνατότητες επέκτασης λειτουργικότητας μέσω plugins και χρησιμοποίηση Βάσης Δεδομένων που επιτρέπει την καλύτερη λογική οργάνωση και απόδοση, ειδικά στις περιπτώσεις μεγάλων εγκαταστάσεων, με πολύ και συχνά δημοσιευμένο περιεχόμενο. Είμαστε ειδικοί στο καλύτερο και πιο διαδεδομένο CMS σύστημα, το WordPress και το προτείνουμε σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις.

EshopEshop Cart

Ο τζίρος του ηλεκτρονικού Εμπορίου (E-commerce) ανεβάινει συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στήσετε το ιδανικό ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), σε συνδυασμό με όλα τα εργαλεία και τις τεχνολογίες που θα σας επιτρέψουν να το κάνετε επιτυχημένο και κερδοφόρο.

Strategy

Strategy ChessΑρχή όλων η Στρατηγική. Η ιδέα που έχω είναι βιώσιμη; Ποιοί είναι οι στόχοι; Σε πόσο χρόνο θέλουμε να υλοποιηθούν; Ποιά εργαλεία θα πρέπει να επιλεγούν; Ποιό είναι το κοινό στόχος ανά προϊόν/υπηρεσία; Σε τι πρέπει να δοθεί έμφαση; Πως μετράμε την επιτυχία;
Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν πριν βουτήξουμε στα βαθειά νερά και αρχίσουμε να επενδύουμε σε υποδομές, εργασία και χρήματα. Ανάλογα με το αντικείμενο της εταιρίας σας και τους στόχους σας, θα σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική στρατηγική digital marketing για να τους πετύχουμε.

Εμπειρία
Τα στελέχη μας έχουν πολυετή εμπειρία σε πραγματικές θέσεις Πωλήσεων και Marketing
Δύναμη στους Μικρομεσαίους
Εστιάζουμε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες
Μεθοδολογία Έργων
Η μέθοδος μας δεν έχει ρίσκο. Αρχίζουμε συνετά, ανεβαίνουμε σταδιακά
Unbelt DMS - The Digital Marketing business unit of DeltaLogic | Αλκιβιάδου 3-5, 15231, Χαλάνδρι

Τα σχόλια είναι κλειστά.